Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Εργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο κόσμο

Σκοπός του Συλλόγου

Στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού, πέρα από την υπεράσπιση και την προαγωγή των οικονομικών και επαγγελματικών  συμφερόντων των μελών μας που αποτελούν πρωταρχικό μας στόχο, ενδιαφερόμαστε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά, την οποία επιδιώκουμε ως εξής:

 • Υπηρεσία 2ης γνώμης από εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες (λογιστές, νομικούς, μηχανικούς, κ. ά.)
 • Εύκολη καταχώρηση των αιτημάτων των μελών στο site του συλλόγου
 • Τακτική συλλογή, μελέτη και προώθηση των αιτημάτων των μελών στις αρμόδιες υπηρεσίες με ταυτόχρονη κατάθεση καίριων προτάσεων - λύσεων
 • Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών για κάθε νέο πρόγραμμα, επιδότηση και κίνητρο επιχειρηματικής ενέργειας
 • Διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους τους
 • Διοργάνωση θεματικών εκδηλώσεων για την ανάδειξη της τοπικής αγοράς
 • Υποστήριξη και προώθηση κάθε είδους συνεργασίας μεταξύ των μελών του

  Πέραν των επιχειρήσεων, ο Σύλλογος διοργανώνει και υποστηρίζει δράσεις που στόχο έχουν την κοινωνική προσφορά προς το τοπικό κοινωνικό σύνολο.

Μοντέλο Λειτουργίας

Μοντέλο Υλοποίησης Έργου

Για την εκπλήρωση των σκοπών μας, στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού χρησιμοποιούμε συγκεκριμένο Μοντέλο Υλοποίησης Έργου.

Αναλυτικά :

 • Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες που επεξεργάζονται, αναλύουν και προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις για κάθε ζήτημα που αφορά τα μέλη μας
 • Απευθυνόμαστε στις δημόσιες, διοικητικές και δικαστικές αρχές, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στις συνεταιριστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, στους επαγγελματικούς και εμπορικούς συλλόγους και στους εκπροσώπους διαφόρων κοινωνικών ομάδων (i) για κάθε ζήτημα που αφορά στα επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα των μελών μας και (ii) για τη λήψη και την εφαρμογή αποφάσεων σχετικά με τα συμφέροντα αυτά και την υπεράσπισή τους
 • Χρησιμοποιούμε κάθε πρόσφορο μέσο και προβαίνουμε σε κάθε είδους νόμιμη ενέργεια, κινητοποίηση και δραστηριότητα για να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας
 • Επιδιώκουμε την εκπροσώπηση του Συλλόγου σε Συμβούλια, Κρατικές Επιτροπές και Οργανισμούς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση πάνω σε θέματα που άμεσα ή έμμεσα αφορούν τα μέλη μας
 • Συμπράττουμε και συνεργαζόμαστε με διάφορους φορείς με κοινούς στόχους σχετικά με την ανάπτυξη των συλλογικών συμφερόντων των μελών μας
 • Συμμετέχουμε σε υπερκείμενες οργανώσεις (ομοσπονδίες) με ταυτόσημους σκοπούς και επιδιώξεις
 • Φροντίζουμε για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας και της κοινής γνώμης πάνω σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα (ΜΜΕ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα επικοινωνίας, κλπ)
 • Ερευνούμε, ανακαλύπτουμε και προτείνουμε στα μέλη μας τα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης προσωπικού, αλλά και χρηματοδότησης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων

Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Βασιλειάδης

Κώστας Βασιλειάδης

Πρόεδρος

Ο Κώστας είναι 40 ετών. Είναι επαγγελματίας από το 2002 και διατηρεί επιχείρηση στον Κλάδο Κινητής Τηλεφωνίας στον Εύοσμο. Είναι εκλεγμένος μέλος της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Διατέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Καταστημάτων Nokia Care Ελλάδος Κύπρου την περίοδο 2010-2013. 

Βλάσσης Νικολαΐδης

Βλάσσης Νικολαΐδης

Αντιπρόεδρος

Ο Βλάσσης είναι 37 ετών, επαγγελματίας από το 2005. Είναι ιδιοκτήτης τριών αρτοζαχαροπλαστείων στις περιοχές του Ευόσμου, της Ηλιούπολης και του Λαγκαδά. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας Ζαχαροπλαστών Θεσ/νίκης από το 2010, μέλος της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Ελλάδος από το 2013 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2017.

Τάσος Τσιλιγγιρίδης

Τάσος Τσιλιγγιρίδης

Αντιπρόεδρος

Ο Τάσος είναι 31 ετών. Είναι επαγγελματίας από το 2012 και διατηρεί επιχειρήσεις στον Κλάδο Μαζικής Εστίασης στον Εύοσμο και στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Τάσος Λιόλιος

Τάσος Λιόλιος

Μέλος Δ.Σ.
Δημήτρης Γάκος

Δημήτρης Γάκος

Ταμίας

Ο Δημήτρης είναι 30 ετών, τελειόφοιτος marketing management από το Metropolitan college και ελεύθερος επαγγελματίας από το 2009. Είναι ιδιοκτήτης εργοστασιακής μονάδας κατασκευής επίπλων οικίας-γραφείου & κουφωμάτων που εδρεύει στην Θεσ/νίκη (Χαλκηδόνα) με εκθεσιακό παράρτημα στον Εύοσμο από το 1978. Διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με ρούχα από το 2016, επίσης είναι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αδειοδοτημένης πίστας αεροσφαίρισης στην Ελλάδα (20.000 τ.μ.), στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης από το 2012.

Βίβιαν Καζελίδου

Βίβιαν Καζελίδου

Γενικός Γραμματέας

Η Βίβιαν είναι 42 ετών, μητέρα τριών παιδιών & επαγγελματίας από το 2003 όπου ξεκίνησε με την δική της διαφημιστική εταιρεία & διοργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων. Από το 2006 όμως, εξειδικεύτηκε αποκλειστικά στην διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα με έδρα τον Εύοσμο.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης – Marketing του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης – με πρακτική άσκηση στο τμήμα Marketing της Εθνικής Τράπεζας. Έχει εξειδίκευση ως graphic designer & είναι πτυχιούχος του professional diploma στο digital & social marketing της Knowcrunch.

Νίκος Λεοντίδης

Νίκος Λεοντίδης

Υπεύθυνος Κοινωνικού Έργου

Ο Νίκος είναι 52 ετών, ασφαλιστής στο επάγγελμα και τελειόφοιτος του ΙΧΟΣ & FP από το 1990. Διετέλεσε manager - διευθυντής γραφείων σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες. 

Ζαχαρίας Κουϊμτζής

Ζαχαρίας Κουϊμτζής

Υπεύθυνος Επιτροπών

 Ζαχαρίας είναι 49 ετών. Είναι επαγγελματίας από το 1998 και διατηρεί λογιστικό γραφείο στον Εύοσμο.

Γιώργος Μαρμαρίδης

Γιώργος Μαρμαρίδης

Μέλος Δ.Σ.

Ο Γιώργος είναι 44 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών στον Εύοσμο και μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου Ακρίτες του Πόντου Σταυρούπολης. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 1976.

Συμβούλιο & Επιτροπές

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο διοικεί, διαχειρίζεται τις υποθέσεις του Συλλόγου και κατευθύνει τη δράση του, με γνώμονα πάντα την πραγματοποίηση των σκοπών του.

Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο:

 • Επιμελείται και διαχειρίζεται τις υποθέσεις και την περιουσία του Συλλόγου και φροντίζει για την καλή συντήρηση και αξιοποίησή της
 • Φροντίζει για τη στέγαση των γραφείων του Σωματείου και την άσκηση των λειτουργιών του
 • Καθορίζει το ποσό του δικαιώματος εγγραφής και ετήσιας συνδρομής των μελών, καθώς και κάθε άλλη επιβάρυνσή τους
 • Προσλαμβάνει το απαραίτητο υπαλληλικό προσωπικό, καθώς και νομικούς, οικονομικούς και άλλους ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες και καθορίζει τις αποδοχές, αμοιβές και αντιμισθίες τους
 • Καταρτίζει τους ετήσιους προϋπολογισμούς, ισολογισμούς (συνοδεύονται από έγγραφη λογοδοσία για τη γενική δράση του Διοικητικού Συμβουλίου) και απολογισμούς διαχείρισης και τους υποβάλλει στη Γενική Συνέλευση προς έγκριση, μετά από προηγούμενο έλεγχο από την Ελεγκτική Επιτροπή
 • Συγκαλεί τις Γενικές Συνελεύσεις και καθορίζει τα θέματα ημερήσιας διάταξής τους
 • Αποφασίζει για την άσκηση ή την απόκρουση αγωγών και προσφυγών για την περιφρούρηση των συμφερόντων του Συλλόγου, για τη χρήση κάθε ένδικου μέσου ή παραίτηση από αυτό και για κάθε δικαιοπραξία που αφορά τα συμφέροντα του Σωματείου, συμπεριλαμβανομένων και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Οι υπηρεσίες του κάθε μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προεδρείου του είναι τιμητικές και παρέχονται χωρίς αμοιβή. Δικαιολογούνται μόνο έξοδα κινήσεως, παραστάσεως και οδοιπορικά, που αποφασίζονται από τη Γενική Συνέλευση και αναγράφονται στον προϋπολογισμό του έτους της πραγματοποίησής τους.

Επιτροπές

Το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί με συγκεκριμένες αποφάσεις του, που υπόκεινται σε ανάκληση, να μεταβιβάσει ορισμένες από τις παραπάνω αρμοδιότητές του σε Επιτροπή. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού έχει συγκροτήσει 6 θεματικές Επιτροπές, στην προσπάθειά του να οργανώσει καλύτερα τις δυνάμεις του και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του .

Αναλυτικά :

1. Επιτροπή Εμπορικών Καταστημάτων

2. Επιτροπή Επαγγελματιών

3. Επιτροπή Εξωστρέφειας, Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης

4. Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

5. Επιτροπή Μαζικής Εστίασης 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο και να ενημερωθείτε για τη λειτουργία των επιτροπών, καθώς για τους τρόπους ένταξής σας σε μία από αυτές.